Igår sprang jag…

Nu i början med det nya företaget dalanettan, är det mycket som ska fixas. Den egna träningen blir lidande och hinns inte riktigt med 😦

Jag mår som absolut bäst när jag tränar regelbundet. Tre gånger i veckan är det som funkar bäst just nu. Med träningen kommer bättre kosthållning och motivationen hålls uppe. Man känner att kroppen verkligen vill röra på sig, att den tycker om att utmanas och att få svettas.

Men det är lätt (även för mig) att tappa suget när mönstret rubbas. Alla vet ju te.x hur svårt det är att komma igång igen efter en kraftig förkylning, det är motigt.

Igår var en sån dag för mig. Jag åkte till gymmet för att så var planerat, men lusten fanns inte där! Jag hade ingen plan för min träning. Så jag hoppade på ett nytt pass som jag inte testat tidigare, Cx Worx – coreträning med Sandra på bästa gymmet Breeze Fitness. Motivationen kom tillbaka och efter de 30 minuter långa passet fortsatte jag lite till på egen hand.

Jag tänkte, nu är det dax! Jag inte sprungit på länge, eftersom jag haft ont i en häl (plantar facit/hälsporre) och nyligen fått rådet att börja springa så smått igen.

Gav mig ut på slingan, härliga Sandskogen! Blev en runda på ca. 3 km, så skönt! Mörkret var på väg, luften var frisk och jag njöt!!! Glad, pigg men samtidigt skönt trött 🙂 satte jag mig i bilen och for hem till familj, dusch och middag.

jogg 1 jogg 2jogg 3 jogg 4

I morse for jag runt i byarna och satt upp lite lappar, ska blir så kul! Jag är taggad 🙂anslagstavla

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s