Bakgrund

3 september 2014

Nu startar jag en blogg. En blogg av och med en helt vanlig mamma. Den kommer först och främst att handla om träning, både min egen och andras. Hur får man in träningen som en naturlig del i sin vardag? Hur får man tiden att räcka till allt man både vill och måste?

Jag heter Anette Sjöstrand, är 44 år och bor i Svarte utanför Ystad i Skåne. Min familj är min man och våra två barn, 5 och 7 år gamla.

I dagarna påbörjar jag en utbildning till personlig tränare. Det kanske är början på en ny karriär, men det vet jag inte ännu. Jag älskar att träna och har alltid gjort, mer eller mindre och av alla olika slag.

Idag arbetar jag som fotograf. Jag älskar mitt yrke, men mediabranschen idag ser rätt dyster ut för oss fotografer. Nu längtar jag efter att lära mig något nytt, att få använda mitt huvud och utmana mig själv en smula.

Det är aldrig är för sent! Bara lite läskigt men också väldigt, väldigt spännande.

Anette 🙂

 

Uppdatering:

25 mars 2015

Jag har hunnit fylla 45 år. Mina barn är nu 6 och 7,5 snart 8.

Jag är precis för några veckor sedan färdig med min utbildning till personlig tränare. Jag är supertaggad att fortsätta på den här vägen. Jag har redan några klienter som har anlitat mig för att komma i form. Det är enormt roligt att kunna hjälpa andra att få in träning i sitt liv. Att med goda råd och tips samt massor med pepp kunna få människor att nå sina mål.

Jag tror jag hitta rätt, det känns ialla fall så i min mage.

Vi ses där ute!

Anette 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s