Jag är igång :)

Imorse hade jag min första riktiga klient som nyutbildad personlig tränare. Det gick jättebra och var verkligen superkul! Helt enormt att kunna hjälpa människor att nå sina mål 🙂 En sån glädje! Firade med en gosallad från Kica sallad & smoothies i solen.

sallad

Några har jag också tränat under utbildningens gång. Jenny fick ett bra program i gymet för skidåkning, några lektioner på rullskidor och lite andra tips och trix. Hon klarade sitt öppna spår under hemska väderförhållanden galant, hon hade inte ens åkt skidor innan denna säsong. Nu var det inte min förtjänst att hon klarade det utan hennes enorma pannben. Men lite hjälp på vägen fick hon ialla fall. 

En annan otroligt flitig myra har jag också peppat och tränat under några månader nu. Hon har en stor dag som väntar och hennes resultat kommer att bli superbra, det är jag säker på. En mer motiverad person får man leta efter.

En tredje person som än en gång gjort stora intryck på mig är syrran. Hon klarade medalj i årets blöta Vasalopp, hon som förra året peppade mig i mål fick detta året själv smaka på tårarna. På tiden 6.50 gled hon i mål som 116:e tjej i Vasaloppet, det är stort. Hon och Charlotte Kalla är nog mina största förebilder, men mest syrran såklart!

Kia 1Kia 2

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s