Det är mycket som ska hinnas med…..

Mer än två veckor sedan sist 😦 sedan jag skev här alltså! Tänker på det ofta, men alltid kommer det något emellan, något viktigare eller bara något annat. Pluggandet brukar gå före, det gör också barnen alltid och så jobbet förstås. Men idag är jag ledig, barnen spelar tv-spel eftersom det är fredag och deras speledag.

Jag och lilleman har hunnit vara ute i ljuset på promenad, vi har handlat, ätit lunch, kokat kräm, påbörjat kvällens lasagne som puttrar hemtrevligt på spisen just i detta nu. Vi har spelat legoschack ett nytt spel som sonen själv hittat på, samt att jag gick upp kl. 04.00 imorse och började repetera muskler och skelett.

Nu sörplar jag på min för dagen kanske sjunde kaffe, varorna jag handlat ligger ouppackade kvar på golvet och hela huset är täckt med ett tunt lager av damm. Återstår gör alltså att dammsuga, plocka iordning och förhoppningsvis hinna läsa lite till innan middag 🙂

Sen är jag ”over and out”, tills imorgon 🙂

De ständiga tankarna på pluggandet och stressen över just det börjar ta ut sin rätt. Det är inte långt kvar nu, bara en månad och några få dagar. Det ska bli så skönt när det är över. Må jag bara klara det, jag har varken tid, råd eller orka att fortsätta läsa.

Trevlig helg!

legoschack

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s