Tiden går….

Tiden går snabbt, redan är halva utbildningen avklarad. Femte och senaste helgen innehöll skadelära och stretch. Ian var tillbaka från Dubai ännu en gång och han är verkligen superbra. Lugn och med massor av kunskap guidar han oss framåt i vårat gedigna material. Han för respekt med sig och jag håller med en av de andra föreläsarnas ord, ”när Ian talar så lyssnar man”.

stretchlunch

Jag längtar till februari när vi är färdiga och förhoppningsvis nyexaminerade. Samtidigt fasar jag för att det närmar sig med stormsteg. Emmellanåt tvivlar jag på att det kommer att gå vägen, men det måste det ju göra. Bara att fortsätta försöka få till ostörda pluggstunder så ofta det går. Rätt tråkig för resten av familjen, men vi får bita ihop tillsammans. Bäst funkar det tidigt, tidigt på morgonen. Klockan fem ringer klockan, ensam smyger jag upp och sätter på kaffe. Sen har jag någon timme för mig själv vid köksbordet med alla mina papper, block, muskler och allt, allt annat som ska in i mitt lilla huvud.

Här ett recept på en nyfunnen frukostfavorit, nu sova för snart ringer klockan…..

frulle

Naturell youghurt, kvarg, en kopp blåbär, en banan, ett rått ägg. Kör i mixerna och drick på stört eller ta med i bilden om tiden blir knapp.

Toppengott! 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s